Heb je jouw favoriete woning in bosakker gevonden?

We zijn natuurlijk al in verkoop, dus dat maakt het leven een stuk makkelijker. Want in principe volstaat een enkel telefoontje aan de makelaar al om jouw favoriete woning aan te wijzen (mits nog beschikbaar) en te reserveren.

Om misverstanden te voorkomen willen wij je echter ook vragen om het onderstaande stappenplan digitaal te volgen en een eigen Bosakker woonaccount aan te maken. 

Stap 1

Maak je zelf kenbaar

We zijn natuurlijk al begonnen met de bouw. Alle woningen binnen Bosakker worden voor de zomer van 2024 door ons opgeleverd. Kies je vandaag voor één van de nog beschikbare fraaie tweekappers, dan woon je volgend jaar al in je nieuwe huis. En dat heeft natuurljk zijn voordelen. 

Alle reden om even te gaan kijken op de locatie en je te overtuigen van de bijzondere ligging van Bosakker met toe- en uitvalswegen naar Eindhoven, maar ook Antwerpen. 

Stap 2

Voorkeur(en) doorgeven

Ben je eenmaal overtuigd en heb jij een favoriet gevonden (of meerdere), dan kun je op de interactieve kaart alle informatie vinden over dit type woning met alle bijbehorende woningspecificaties, plattegronden, maar ook prijs.

Gelet op de fase waar we nu inzetten, raden we je aan om direct even te bellen met de makelaar. Maar tegelijkertijd maak je een persoonlijke account aan waarin jij je voorkeur aangeeft en het door jouw beoogde domein 'claimt'. Wat je eenvoudig doet door in te loggen op jouw persoonlijke account (heb je nu nog geen account, meld je dan eerst hier aan).

Hoe geef ik mijn voorkeur(en) aan?

Het doorgeven van je voorkeuren is zo gedaan!

  1. Ga naar de interactieve kaart op de website
  2. Bekijk alle bouwnummers en kies jouw favoriet(en) 
  3. Klik op ‘Ja, dit bouwnummer heeft mijn voorkeur’ 
  4. Login in je persoonlijke account 
  5. Reserveer jouw favoriete woning(en)!
  6. We bellen je asap terug om tot een afspraak te komen

Stap 3

Meer informatie

Binnen deze website proberen wij je zo goed mogelijk te informeren over het project Bosakker en de verschillende woningen die wij binnen dit plan bouwen. Met uiteraard alle daarbij behorende plattegronden, prijzen en woningspecificaties. Aangezien we nu alleen bijzonder fraaie tweekappers beschikbaar hebben, is de focus daar naar verlegd.

Stap 4

Bellen met de makelaar en digitaal inschrijven

Wil je zeker weten dat je een woning bemachtigt binnen dit plan, dan bel je met de makekaar en schrijf jij je in op de bouwnummers van jouw voorkeur. Voor het invullen van het digitaal inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Waaronder jouw contactgegevens en die van je (eventuele) partner, en een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur.

Download Verkooopprocedure

Stap 5

toewijzing jouw favoriete woning

Als je jouw favoriete tweekapper eenmaal hebt 'geclaimd', dan volgt een afspraak met de makelaar voor een vrijblijvend gesprek. Jouw claim kan dan worden omgezet in een optie om in een later stadium definitief aan jou te worden toegewezen als je overgaat tot koop..  

Stappenplan

Ben je geïnteresseerd in één van de nog beschikbare fraaie tweekappers in Bosakker? Bel dan vandaag nog met de makelaar.

Met een persoonlijk account heb je direct toegang tot voor jou relevante digitale documenten.

Heb je een vraag over wonen in Bosakker en wil je het liefst direct een antwoord
of een afspraak inplannen? Bel de makelaar dan op 040 269 2530.

Van Santvoort Makelaars is tijdens kantooruren van ma-vrij bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

We horen graag van je. 

Kinderen in een hangmat