Heb je jouw favoriete woning in bosakker gevonden?

We zijn natuurlijk al in verkoop, dus dat maakt het leven een stuk makkelijker. Want in principe volstaat een enkel telefoontje aan de makelaar al om jouw favoriete woning aan te wijzen (mits nog beschikbaar) en te reserveren.

Om misverstanden te voorkomen willen wij je echter ook vragen om het onderstaande stappenplan digitaal te volgen en een eigen Bosakker woonaccount aan te maken. 

Stap 1

Aanmelden

Als je nog niet volledig overtuigd bent, kan jij je vrijblijvend aanmelden door je in te schrijven. Op die manier wordt je door ons in actieve zin op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom en binnen dit project. 

Op deze manier zit je nog bergens aan vast en kun jij jezelf ook op elk willekeurig moment weer afmelden.

Stap 2

Voorkeuren doorgeven

Als je eenmaal een favoriete woning op het oog hebt, dan kun je op de interactieve kaart alle informatie vinden over dit type met alle bijbehorende woningspecificaties, plattegronden als ook de prijs.

Via jouw persoonlijke account kan jij je voorkeuren aangeven en in principe het door jouw beoogde domein 'claimen'. Wat je doet door in te loggen op jouw persoonlijke account (heb je nu nog geen account, meld je dan eerst hier aan) of door het volgen van de onderstaande stappen.

Hoe geef ik mijn voorkeur(en) aan?

Het doorgeven van je voorkeuren is zo gedaan!

  1. Ga naar de interactieve kaart op de website
  2. Bekijk alle bouwnummers en kies jouw favoriet(en) 
  3. Klik op ‘Ja, dit bouwnummer heeft mijn voorkeur’ 
  4. Login in je persoonlijke account 
  5. Reserveer jouw favoriete woning(en)!
  6. We bellen je asap terug om tot een afspraak te komen

Stap 3

start verkoop vrijdag 03 juni 12:00 uur

In de deze website vind je alle informatie over de verschillende woningen in het plan met plattegronden, prijzen en woningspecificaties.

Stap 4

digitaal inschrijven

Wil je zeker weten dat je een woning bemachtigt binnen dit plan, dan bel je met de makekaar en schrijf jij je in op de bouwnummers van jouw voorkeur. Voor het invullen van het digitaal inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Waaronder jouw contactgegevens en die van je (eventuele) partner, en een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur.

Download Verkooopprocedure

Stap 5

toewijzing woningen

Als jij je domein 'geclaimd' hebt, dan volgt vlak daarna een afspraak met de makelaar voor een nog altijd vrijblijvend gesprek. Een claim kan dan worden omgezet in een eventuele optie om in een later stadium definitief aan je te worden toegewezen.  

Stap 6

start bouw

Het is onze verwachting dat het moment van de start bouw van jouw woning en daarmee het project, plaats zal vinden eind 2022, begin 2023. 

Stappenplan

Maak je interesse en keuze kenbaar! Schrijf je vandaag nog in of bel direct met de makelaar.

Schrijf je in en maak een persoonlijk account aan zodat je toegang krijgt tot alle voor jouw relevante digitale documenten.

Heb je een vraag over wonen in Bosakker en wil je het liefst direct een antwoord?
Bel ons dan op 040 269 2530. Van Santvoort Makelaars is tijdens kantooruren van ma-vrij bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

We horen graag van je. 

Kinderen in een hangmat