Heb je jouw favoriete woning in bosakker gevonden?

En wil je weten hoe de verkoop in zijn werk gaat?
Wij hebben voor jou een inzichtelijk stappenplan gemaakt.

Stap 1

Aanmelden

Door je vrijblijvend aan te melden als geïnteresseerde, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project. Zo hoor je het direct als er nieuwe informatie beschikbaar is. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

Stap 2

Voorkeuren doorgeven

Heb je een woning op het oog? Op de interactieve kaart vind je nu nieuwe informatie over de woningen zoals specificaties, plattegronden en prijsindicaties.

Vanaf dit moment kun je via jouw persoonlijke account jouw voorkeuren doorgeven. Je kunt dit doen door in te loggen bij jouw persoonlijke account (heb je nu nog geen account, meld je dan eerst hier aan) of via onderstaande stappen.

Hoe geef ik mijn voorkeur(en) aan?

Het doorgeven van je voorkeuren is zo gedaan!

  1. Ga naar de interactieve kaart op de website
  2. Bekijk alle bouwnummers en kies jouw favoriet(en) 
  3. Klik op ‘Ja, dit bouwnummer heeft mijn voorkeur’ 
  4. Login in je persoonlijke account 
  5. Laat jouw voorkeur(en) achter!

Stap 3

start verkoop vrijdag 03 juni 12:00 uur

Op de start verkoop van de 46 woningen in Bosakker hoef je niet lang meer te wachten. Deze staat gepland voor vrijdag 03 juni om 12:00 uur. Vanaf dan vind je op deze website alle informatie over de woningen, zoals plattegronden, prijzen, verkoopprocedure en specificaties.

Stap 4

digitaal inschrijven

Van vrijdag 03 juni 12:00 uur tot en met maandag 13 juni 12:00 uur kun je je inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op jouw account. Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. Voor het invullen van het digitaal inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Uiteraard vragen we op welke woning jouw keuze is gevallen, jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, en eventueel een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur.

Download Verkooopprocedure

Stap 5

toewijzing woningen

Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen van Bosakker toegewezen. Krijg je een woning toegewezen, dan zal de makelaar telefonisch contact met je opnemen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Krijg je geen woning toegewezen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Mocht de potentiële koper van jouw bouwnummer afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden. We houden je dan hiervan op de hoogte.

Stap 6

start bouw

De start van de bouw vindt plaats in de tweede helft van 2022.

Stappenplan

Zie jij jezelf hier wonen? Laat het ons weten! Zodat we je als eerste informeren over het verkooptraject.

Meldt je nu aan en bevestig je aanmelding via de mail. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke account.

Heb je een vraag over wonen in Bosakker en wil je het liefst direct een antwoord?
Bel ons dan op 040 269 2530. Van Santvoort Makelaars is tijdens kantooruren van ma-vrij bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

We horen graag van je. 

Kinderen in een hangmat