Kies voor een prachtige tweekapper in Bosakker of een fraai appartement in Weidezicht


Bosakker telt in totaal 46 woningen en heeft een enorme diversiteit in het woningaanbod. Zo bouwen we zowel levensloopbestendige woningen als tweekappers, maar ook vrijstaande woningen en vrijstaand geschakelde woningen. Hoewel we in deze fase waarin we al begonnen zijn met de bouw alleen nog tweekappers voorhanden hebben, is er voor iedereen een favoriet. Passend bij jouw lifestyle en levensfase.

Op de interactieve kavelkaart zie je in één oogopslag welke woningen er nog beschikbaar en vrij zijn. De woningen zijn per bouwnummer eenvoudig te selectreren en aan te wijzen. Zie je jouw favoriete woning(en) nog als beschikbaar staan, dan moet je vlug worden. Schrijf je in en claim jouw ideale woning via je persoonlijke accountomgeving of bel direct met de makelaar.

Ontdek ook Weidezicht
Mocht je voorkeur uitgaan naar een appartement dan verwijzen wij jou graag naar een ander project van ons. Maak kennis met Weidezicht. Een gloednieuw appartementencomplex dat gelegen is in Bosakker. Karakteristiek vormgegeven in eenzelfde stijlvolle architectuur. Met royale buitenruimtes die zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten en van gebouw naar de ruime tuin.   

Ontdek Weidezicht. Luxe appartementen met allure.

liever een appartement? dan hebben we goed nieuws

Ontdek Weidezicht, een fraai vormgegeven 
appartementencomplex aan de (bos)rand van het bourgondische Veldhoven. Het ontdekken waard als je liever gelijkvloers woont. 

Ontdek Weidezicht