Bosakker nu in verkoop
Schrijf je in!


Bosakker telt in totaal 46 woningen en heeft een enorme diversiteit in het woningaanbod. Zo zijn er levensloopbestendige woningen, tweekappers, vrijstaande woningen en vrijstaand geschakelde woningen. Er is voor iedereen een favoriet. Passend bij jouw lifestyle en levensfase. Bekijk op de interactieve kaart nu alvast waar jij graag wilt wonen in Bosakker. Je kunt de woningen per bouwnummer aanklikken. Heb je de ideale woning gevonden? Schrijf je in via je persoonlijke accountomgeving. Rond het digitale inschrijfformulier af om je kandidaat te stellen voor jouw voorkeurswoningen!

In het plan Bosakker worden ook huurwoningen gerealiseerd. Informatie over het huuraanbod en de aanbieders wordt in een later stadium gedeeld.

Schrijf je in op jouw favoriete woningen!

Zo zou je toekomstige woning eruit kunnen zien

In Bosakker woon je straks midden in het groen. Groen dat zich als een loper uitstrekt tot aan je voor- en achterdeur, waarmee het omliggende landschap in al zijn vormen en kleuren direct is verbonden met jouw woning. Een plek waar het 'goed toeven' is en je echt thuis komt.