Bosakker nu in verkoop
Schrijf je in!


Bosakker telt in totaal 46 woningen en heeft een enorme diversiteit in het woningaanbod. Zo zijn er levensloopbestendige woningen, tweekappers, vrijstaande woningen en vrijstaand geschakelde woningen. Er is voor iedereen een favoriet. Passend bij jouw lifestyle en levensfase. Op de interactieve kavelkaart zie je in één oogopslag welke woningen er nog beschikbaar en vrij zijn. De woningen zijn per bouwnummer eenvoudig te selectreren en te wijzen. Zie je jouw favoriete woning(en) nog als beschikbaar staan, dan moet je vlug worden. Schrijf je in en claim jouw ideale woning via je persoonlijke accountomgeving of bel direct met de makelaar. 

In het plan Bosakker worden overigens ook nog huurwoningen gerealiseerd. Informatie over het huuraanbod en de aanbieders daarvan worden in een later stadium gedeeld.

Schrijf je vandaag nog in en claim jouw favoriet!

Zo zou je toekomstige woning eruit kunnen zien

In Bosakker woon je straks midden in het groen. Groen dat zich als een loper uitstrekt tot aan je voor- en achterdeur, waarmee het omliggende landschap in al zijn vormen en kleuren direct is verbonden met jouw woning. Een plek waar het 'goed toeven' is en je echt thuis komt.