Midden in het groen, tussen bossen en velden. Welkom thuis!


Vlakbij Eindhoven is door ons in alle stilte hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Buiten de ring, midden in het groen, in Veldhoven. Ondertussen zijn we in een dusdanig ver stadium, dat wij je graag meenemen in een eerste verkenning. Maar, we willen je waarschuwen; Bosakker laat je hart sneller kloppen. Door de enorme diversiteit in het woningaanbod, welke variëreert tussen levensloopbestendige woningen, tweekappers, vrijstaande woningen en vrijstaand geschakelde woningen. Maar zeker ook door het totaal aantal woningen van 46, is er voor iedereen een favoriet. Passend bij jouw lifestyle en levensfase. Een plek waar je 't liefst vandaag nog 'ja' tegen zegt.

Stel je kandidaat voor jouw favoriete woningen via je persoonlijke Bosakker account. Doorloop het digitale inschrijfformulier en rond deze af vóór maandag 13 juni 12.00 uur!

Koesteren van authenticiteit met jouw identiteit

Bosakker laat zich het makkelijkst beschrijven als een authentiek Brabants 'gehucht'. De intentie is echter, om hier in het bestaande groen - tegen de rand van het bos - een idyllisch, modern en eigentijds Brabants dorp te laten verrijzen. Wat vraagt om een eigentijdse architectuur, zonder de romantiek ‘van toen’ te verliezen. Dit is de reden dat we dicht bij de oorsprong zijn gebleven en het verleden hebben vertaald naar de wereld van nu.

In Bosakker hebben we gekozen voor een ongekend gevarieerd woonprogramma met veel verschillende woningtypen. Van ruim opgezette kavels met vrijstaande landelijk moderne woningen, tot prachtig langgerekte woonblokken waarin ruimte is voor starters. Daarentegen zijn de starterswoningen niet beschikbaar voor particuliere verkoop. Deze zullen in de toekomst worden aangeboden voor de verhuur.

het plan

Samen wonen in en aan het groen

BOSAKKER IS ANDERS DAN ANDERS

Dat onze woonwensen zijn veranderd vergeleken met toen, is helder. We hebben er dan ook voor gekozen om extra ruimte te creëren voor wonen, maar vooral ook om te leven. Of misschien beter gezegd en geschreven - 'buiten' leven. Waar we enerzijds serieuze bouwvolumes en karaktervolle woningen creëren door net iets hoger te bouwen en te kiezen voor tenminste twee bouwlagen en een kap die past bij het landschap, hebben we oog voor de wereld om ons heen. Wat betekent dat we Bosakker een uiterst duurzaam karakter mee willen geven door te kiezen voor energie verantwoorde installaties en voor veel CO2 absorberend groen. De woningen zullen als Nul-op-de-Meter woning worden uitgevoerd. Samen bouwen we in deze wijk dan ook vol overtuiging aan de toekomst.

Ligging

Bosakker ligt in het westelijk deel van Veldhoven, midden in de Kempen. Heerlijk dichtbij de 'acht zaligheden' zoals Knegsel, Duizel en Eersel. Met de nieuwe op- en afrit van ASML, ben je in alle eerlijkheid net zo snel in hartje Eindhoven. Of - de andere kant op - in een kleine drie kwartier in Antwerpen.

Bereikbaarheid

Bosakker is goed bereikbaar. Met doorgaande fietsroutes, maar ook met directe OV lijnen ben je lekker snel in het centrum van Veldhoven of Eindhoven. De omliggende (snel)wegen zorgen er voor dat je kan gaan en staan waar je wil. En met het vliegveld om de hoek, ligt Europa aan je voeten.

Voorzieningen

In Bosakker geniet je van alle voorzieningen die Veldhoven heeft. Voor boodschappen hoef je nooit ver weg. En het Sondervick College is dusdanig dichtbij, dat kinderen met de fiets naar school kunnen. In medisch opzicht is er het MMC, die je verzekerd van aandacht als dat nodig is.

In Bosakker woon je straks midden in het groen. Groen dat zich als een loper uitstrekt tot aan je voor- en achterdeur, waarmee het omliggende landschap in al zijn vormen en kleuren direct is verbonden met jouw woning. Een plek waar het 'goed toeven' is en je echt thuis komt.

duurzaamheid

Verrassend eigentijds met een unieke designtaal

Architectuur

Landelijk modern, met een vleugje ‘cottage’. Zo laat de architectuur in Bosakker zich misschien wel het makkelijkst omschrijven. We hebben bij het ontwerpen van de woningen gekozen voor bijzondere details en duurzame materialen. Wat elk huis een hoogwaardige en 'rijke' uitstraling geeft. Iets wat we hebben bereikt door herkenbare 'ouderwetse' bouwelementen toe te voegen zoals schoorstenen, dakkapellen, erkers, afwisselende dwarse en lange kappen, maar ook de typerende lage dakgoten. We hebben bovendien gespeeld met natuurlijke bouwmaterialen zoals bakstenen, kleuren, verbanden, maar ook breedte en hoogte van ramen en kozijnen. Door ons een unieke designtaal ontwikkeld die Bosakker een verrassend eigentijds en heerlijk landelijk karakter geven.

Verbinding vinden met de omgeving, mens en natuur

Speelbos

Het speelbos is een schakel tussen educatie, beleving en beweging. Het speelbos weet de kinderlijke fantasie te prikkelen. Denk aan zelf te bouwen hutten, een kliederpoel, klimbomen, slingertouw en touwbrug. Het speelbos wordt een openbare speelplek en ontmoetingsplek voor kinderen en gezinnen.

Bloemenweide

Mensen ontmoeten elkaar buiten door gezamenlijk bloembollen te planten, zwerfafval op te ruimen of een moestuin te beginnen. Met een hoge biodiversiteit en een specifieke plantmethode kan zo’n bloemenweide in de buurt hittestress voorkomen, lucht zuiveren, water opvangen en buurt- bewoners gezonder maken.

DUURZAAMHEID

Alle nieuwe woningen die wij binnen Bosakker ontwikkelen, zijn uiteraard bijna energie neutraal. Wat wil zeggen dat deze  – volgens de norm – bijna net zoveel energie opwerkt, als verbruikt. En omdat de woningen echt volledig van het gas af zijn, zijn ze niet alleen uiterst milieuvriendelijk, maar ook toekomstbestendig.

Just slowdown, geniet van de rust

Geen ruimte voor haast

Er is in Bosakker geen ruimte voor haast. Wat betekent dat wij er alles aan zullen doen om je in een natuurlijk ritme te krijgen. Wat onder andere betekent dat we goed hebben nagedacht over de toegankelijkheid en ontsluiting van de deze unieke woonvariant in het Brabantse landschap. Je bent er dan ook in no-time in of uit, maar wel op een eigen bij Bosakker passend tempo. Wat de wijk uiterst geschikt maakt voor jonge gezinnen en families, maar ook Opa's en Oma's. We hebben dan ook bewust gekozen voor langzame verkeersroutes waar iedereen zich happy en veilig bij voelt.

het plan

Wonen in bosakker en op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Inschrijven!

Heb je een vraag over wonen in Bosakker en wil je het liefst direct een antwoord?
Bel ons dan op 040 269 2530. Van Santvoort Makelaars is tijdens kantooruren van ma-vrij bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

We horen graag van je. 

Kinderen in een hangmat